Dimensional Healing

Een klacht is een fysiek geworden emotionele pijn. Onverwerkte emoties worden opgeslagen in de energetische velden van ons lichaam en verstoren en stagneren daardoor de doorstroming van levensenergie naar ons fysieke lichaam.

Dimensional

In de loop der jaren maak je het een en ander mee en raakt je koffertje aardig vol. Soms mag je daar wel eens iets uitgooien ! Met behulp van manuele spiertesten spoor ik de energieblokkades en spierzwaktes op. Ik gebruik hiervoor de Touch for Health- methode, die spier- en energieversterkend werkt. In contact met het onderbewuste van de persoon kom ik vaak verborgen emoties en blokkades tegen waar men zelf geen weet meer van heeft.

Deze Touch for Health methode koppel ik aan de Dimensional Healing als voorbalans op de daadwerkelijke behandeling.

Tijdens een Dimensional healing integreren we het geestelijk en lichamelijk zelfgenezend vermogen zodat je weer in staat zult zijn vanuit jouw eigen kracht jezelf in balans te brengen.

De blokkades worden opgeheven, uw lichaam wordt ontgift en wordt van nieuwe energie voorzien. Deze nieuwe balans kan zo nodig worden ondersteund met een andere energetische behandeling als bijvoorbeeld Bloesemremedies, energetische testbuisjes, Reiki of een massage met geneeskrachtige oliën.

Tarief: 37,50 euro per behandeling

Copyright © 2020 by Noah Healing. All rights reserved.