Engelen-Healing

De atp® Engelen Healing is gebaseerd op de Angel Therapy Practitioner® van Doreen Virtue. Tijdens deze healing werk ik samen met de Aartsengelen.

Met de healing krijg je met één of meer van de volgende technieken te maken:

  • Het verwijderen van etherische koorden
  • Het verwijderen van negatieve energieën, entiteiten en aardgebonden geesten
  • Het verwijderen van psychisch afval effecten van beloftes, geloften en eden
  • Chakra healing en balancing
  • Andere zaken zoals het verstevigen van je aura, en het bouwen en onderhouden van een extra        energetische beschermlaag met behulp van helende kleuren

Ieder mens maakt persoonlijke processen door. De ene zal vaker een proces doorlopen dan een ander. Dat is leven, en sta daar niet te lang bij stil. Vraag je niet af “waarom ik”

Wanneer je te lang nadenkt over je levenslessen kun je hierin verstrikt raken en creëer je een eigen persoonlijk drama. Al je persoonlijke lessen kun je dus beschouwen als een voorbereiding op je nieuwe leven.

Sommige voorbereidingen komen vaker voor dan andere, en dan spreekt men wel over karma. Door karma van een afstandje te bekijken. Kom je erachter hoeveel wijsheid deze lessen jouw gegeven hebben.

Door te durven luisteren naar je hart, je Goddelijke bron......door trouw te blijven aan jezelf.....door de oude en nieuwe inzichten met elkaar te verbinden neem je weer de leiding over je prachtige en unieke leven.

Door innerlijke aanvaarding en acceptatie, ontstaat er een 'ontmoeting' op heel hoog niveau.......!

Bij een engelen healing komt u na het voorgesprek, waarin u kan vertellen wat de klachten zijn, op de behandeltafel te liggen. Tijdens de behandeling zal ik met zuivere aandacht en intentie in contact staan met de engelenenergie.

Tarief: 37,50 euro per behandeling

Copyright © 2020 by Noah Healing. All rights reserved.