Stemvorken Healing

We weten allemaal dat muziek invloed heeft op onze gemoedstoestand, het beïnvloed ook ons welzijn. Er zijn nu echter ook meerdere ontwikkelingen in klanktherapie. Stemvorken is daar een van, al is het nog niet zo'n bekend fenomeen.

Ze brengen een nieuwe vorm van healing met zich mee, waarbij vele mooie resultaten te behalen zijn. Het stimuleert het DNA om zijn oorspronkelijke trilling op te pakken !

Wat gebeurt er zoal met die stemvork? “Fonoforese”
Ieder mens heeft een harmonische trilling in zich, maar door omstandigheden van diverse aard kan dat uit balans zijn.

De klank van de stemvork reist via bindweefsel en de energiemeridianen door het hele lichaam en zet zo het lichaam ertoe aan mee te resoneren. Daardoor komen in het lichaam processen van beweging, ontlading, of het herstellen van evenwicht op gang.

Stemvorken

Werkingsgebied van de stemvorken

Via het gehoor, ik plaats de stemvorken dicht bij de oren en beweegt ze langzaam heen en weer.Via aanraking op het lichaam, voornamelijk via de botten verplaatst de trilling zich heel goed. Je kunt de stemvork ook op de chakra plaatsen en zo kun je elke chakra doorlopen. Of direct op het gebied waar een specifieke klacht is b.v. schouderklachten.

Daarnaast kunnen we ook verstoringen in de auralaag behandelen, de stemvorken worden dan langs het lichaam geleid zonder dat ze op specifieke punten worden geplaatst.

Het is een heerlijke maar bovenal heel bijzondere healing om te ondergaan !

Tarief: 37,50 euro per behandeling

Copyright © 2020 by Noah Healing. All rights reserved.