Ontspanningsmassage

Stel U voor hoe u zich voelt aan het einde van een inspannende dag, een dag waarop u misschien wel geen moment hebt kunnen zitten, u steeds hebt moeten haasten en zoveel hebt willen doen dat u het nu helemaal gehad hebt.

U gaat liggen op een zachte ondergrond en krijgt een paar dikke schone handdoeken over u heen. Ik meng een heerlijke aromatherapie olie speciaal gericht op uw klachten. Nu hoeft u nergens meer aan te denken, niets te doen, nergens heen te gaan. 

U voelt alleen warme handen die rustig en geduldig u spieren bewerken, de spanningsknopen in uw hals en schouders losmaken en de grote vlakken van uw rug masseren, zodat u zich nog vollediger gaat ontspannen.

Uw benen en voeten beginnen te tintelen naarmate de spanning en pijn afnemen, uw armen en handen laten dankbaar de spanning los die het gevolg is van het dragen van zware tassen.

Tegen de tijd dat uw gezicht met kalmerende bewegingen bewerkt word, bent u bijna in slaap en kunt u eindelijk al uw stress en bezorgdheid loslaten. Als u opstaat, voelt u zich een ander mens: helder, verfrist en volkomen ontspannen.

Zo voelt het ongeveer aan een ontspanningsmassage, het brengt lichaam en geest in balans !!!

Kom het zelf ervaren…………………

Tarief: 37,50 euro per behandeling

Copyright © 2020 by Noah Healing. All rights reserved.