Yana & Indigo Remedie

Remedies waar ik mee werk tijdens het consult of die U mee krijgt naar huis ter ondersteuning van uw proces.

Yana Bloesemremedies

 

 

 

 

Helende werking voor kinderen.

Yanaremedies

Bij het behandelen van kinderen in mijn praktijk viel het mij op hoe snel kinderen reageren op de werking van bloesem remedies en hoe effectief de behandeling is.Er zijn een aantal thema's die bij kinderen spelen en vaak terug te zien zijn zoals pesten of gepest worden, faalangst, concentratieproblemen, scheiding, (hoog)gevoeligheid, van school veranderen e.d.

De Yana bloesemremedies zijn speciaal afgestemd op kinderen. Deze remedies zijn niet alleen ondersteunend en helend voor kinderen, maar ook voor het innerlijke kind in ieder van ons.

Indigo essences

Indigo essences zijn edelsteenremedies die in Ierland gemaakt zijn, deze essences zijn specifiek gemaakt voor nieuwetijdskinderen( indigo kinderen), maar ook voor volwassenen, om in deze drukke tijd de natuurlijke geestelijke balans te behouden.

Laat angst los – Laat Liefde binnen ..De edelstenen die gebruikt worden voor de indigo essences zijn alle gerelateerd aan onderwerpen uit de kindertijd, vooral het loslaten van angsten, zodat ze ons helpen om zorgeloos lief te hebben en het licht te tonen dat wij eigenlijk zijn.

Blijf gezond.!...de indigo essences kunnen helpen de gehele familie met succes door moeilijke periodes te begeleiden.

Licht....een aantal van de essences zal ook helpen bij de soms vervelende gevoelen in ons lichaam wanneer onze energie verandert en afneemt.

Veilig voelen.....de essences zullen heel gevoelige kinderen helpen om zich veilig en op hun gemak te voelen, terwijl hun lichaam zich aanpast aan de energieën in de wereld om hen heen.

Tarief: 7,50 euro per flesje

Copyright ┬ę 2020 by Noah Healing. All rights reserved.