Despacho

Een Despacho ceremonie is een oeroude helende offer ceremonie ook wel healing van de Inca's.

Voor de Queros uit Peru zijn Despacho’s belangrijke ceremonies waarbij ze ook gebruik maken van de Mesa (medicijnen bundel).

Deze ceremonie is een prachtige gelegenheid om datgene wat jou niet meer dient in je leven los te laten en nieuwe energieën op je pad uit te nodigen.
Maar ook om je dankbaarheid te uiten.
Je persoonlijke intenties kunnen op elk gebied liggen, die voor heling of transformatie in aanmerking komen voor jezelf of voor je geliefden: gezondheid, emoties…verdriet een plaatsje geven en er bij stil te staan, je relaties met andere mensen, je werk, je huis, etc.

Ayni betekent heilige wederkerigheid, een oorspronkelijk begrip van samenwerking met je omgeving om de balans te behouden tussen geven en ontvangen. Met de Ayni Despacho geef je dus iets terug aan Moeder Aarde door dankbaar te zijn. Een despacho is een prachtig kunstwerk met liefde en aandacht gemaakt, een geschenk boordevol energie en liefde.
Een Despacho zal een kleurrijke mandala van allerlei natuurlijke ingrediënten worden. In de despacho gaan bloemen, suiker, rijst, mais en vele andere ingrediënten, elk met een eigen functie en betekenis. Iedere deelnemer legt haar/zijn eigen wensen en intenties in de despacho. Daartoe ontvang je een kintu (3 blaadjes) waarin je jouw persoonlijk gebedje kunt inblazen. 

Een despacho kan vervolgens verbrand, begraven of in het open water gelegd worden. Als de despacho aan èèn van de elementen wordt toevertrouwd worden de wensen en gebeden aan de moeder Aarde, de spirits en lichtwezens verzonden.
De transformatie gaat sneller in vuur. Soms is het wenselijk de transformatie langzamer te laten verlopen dan is het beter de despacho te begraven of in het water te leggen. Op het moment dat de despacho aan èèn van de elementen wordt toevertrouwd worden de wensen en gebeden aan de spirits verzonden. De despacho verbranden we op een later samen afgesproken tijdstip.

Na het maken van de Despacho ontvang je een healing gegeven op een Sjamanistische wijze samen met mijn eigen Mesa (medicijn buidel) en mijn Drum en andere Tools.

Reken voor deze vorm van healing en een despacho op ongeveer 3 uur consult. Het is heel fijn dat we hier samen de tijd voor nemen…….

Tarief: 70 euro per behandeling

Copyright © 2020 by Noah Healing. All rights reserved.